Easiest Way to Make Perfect Spargel an Béchamel-Weisswein-Sauce
Spargel an Béchamel-Weisswein-Sauce. Béchamel sauce or white sauce is a base for many sauces and is used in a variety of dishes such as lasagna, cream soups, souffle, croquette mixtures. Béchamel sauce has French origin and has become part of Italian culinary tradition for a very long time. Weißwein in die Pfanne gießen und bei mittlerer Hitze einreduzieren.
Mit ► Portionsrechner ► Kochbuch ► Video-Tipps! Learn how to make homemade bechamel sauce. This creamy white sauce can be used in many recipes such as lasagna, moussaka, croquettes, pasta dishes, or as a. You can have Spargel an Béchamel-Weisswein-Sauce using 7 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Spargel an Béchamel-Weisswein-Sauce
- It's 2 Bund of weißer Spargel.
- Prepare 2 EL of Mehl.
- Prepare 5 dl of Milch.
- It's 2 EL of Butter.
- It's 3 dl of Weißwein.
- Prepare 80 gr of geriebener Käse.
- It's of Gewürze.
Pour les articles homonymes, voir Béchamel. La sauce béchamel ou béchamelle est une sauce blanche française, préparée à partir d'un roux (mélange de farine et de beurre) cuit avec du lait ou de la crème. Schnelle Spaghetti mit Zucchini-Weißwein-Sauce sind perfekt für den Sommer, super lecker und vegetarisch! Das Ganze geht ungefähr so: Spaghetti kuscheln sich in eine köstlich knoblauchige Weißwein-Sauce mit knusprig gebratenen Zucchinistückchen und frischem Thymian.
Spargel an Béchamel-Weisswein-Sauce instructions
- Béchamel herstellen: Butter zerlassen, Mehl dazu und umrühren. Dann die Milch dazu. Rühren, rühren bis die Klümpchen aufgelöst sind. Den Wein dazu, würzen dann den Käse dazu, alles umrühren. Pfanne auf die Seite stellen. Den Spargel schälen in 2 cm schneiden und bissfest kochen. Nach dem Garen den Spargel in die Sauce geben und kurz aufkochen. Zum Beispiel mit Reis oder als Toast mit einem gebacken Käse servieren. Dazu ein knackiger grüner Salat..
Béchamel is one of "mother sauces" that you can use as a starting point for making other sauces. Explore the simple and flavorful white sauce recipes. Béchamel is a standard white sauce and one of the five mother sauces of classical cuisine. Making your own bechamel/white sauce is so easy and the result is delicious creaminess in every bite. This bechamel sauce recipe is easily mastered.
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