Easiest Way to Cook Tasty Sommer-Minestrone
Sommer-Minestrone. This summer minestrone recipe captures the freshness of the soups we had in Italy. It's probably a bit thicker, we are serving up more veggies for the broth, but the taste is spot on. You can finish this hearty summer soup with slivered fresh basil, or with pistou, the Provençal version of pesto (it's pesto without the pine nuts).
This family-friendly summer minestrone is low in calories but high in flavor. By The Good Housekeeping Test Kitchen. Summer Minestrone Soup is a one pot dinner soup which has everything I ask from a quick summer dinner. You can cook Sommer-Minestrone using 21 ingredients and 20 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Sommer-Minestrone
- Prepare 3 of Knoblauchzehen.
- It's 2 of große Zwiebeln.
- Prepare 1 EL of Butter.
- It's 100 g of Schinkenspeck.
- It's 1/2 of Chilischote.
- Prepare 2 of große Karotten.
- You need 2 of große Kartoffeln.
- It's 100 g of grüne Bohnen.
- You need 100 g of frische Erbsenschoten.
- You need 4 of Lauchzwiebeln.
- You need 2 Stangen of Staudensellerie.
- It's 1 of kleine Zucchini.
- You need of Olivenöl.
- Prepare 1 1/2 l of Gemüsebrühe.
- You need 100 ml of passierte Tomaten.
- Prepare 2 EL of Tomatenmark.
- Prepare of Thymian, 2 Lorbeerblätter.
- You need 50 g of Pasta nach Gusto, hier: Faden-Nester.
- Prepare of Salz und Pfeffer.
- Prepare of Basilikum.
- Prepare of frisch geriebener Parmesan.
Recipe courtesy of Food Network Kitchen. While many minestrone recipes are vegetarian, some include slow-cooked pork or beef. Fresh, summer vegetables make the best soup! Summer Minestrone is loaded with the best veggies from the farmers' market, and brightened with the citrusy flavors of lemongrass and ginger.
Sommer-Minestrone instructions
- Die Knoblauchzehen und die Zwiebeln schälen und klein schneiden..
- Den Schinkenspeck in kleine Streifen schneiden..
- Knoblauch und Zwiebeln in der Butter glasig und weich anbraten..
- Den Schinkenspeck hinzufügen und mitbraten..
- Die Chilischote waschen, die Kerne entfernen, in Fäden schneiden und hinzufügen..
- Die Karotten schälen und in kleine Stücke schneiden..
- Die Kartoffeln schälen und in kleine Stücke schneiden..
- Die grünen Bohnen waschen, die Enden abschneiden und die Bohnen in kleine Stücke schneiden..
- Die Erbsen aus den Schoten pulen und waschen..
- Die Lauchzwiebeln waschen, putzen und in Stücke schneiden..
- Den Staudensellerie waschen, putzen und in kleine Stücke schneiden..
- Die Zucchini waschen und in kleine Stücke schneiden..
- Das Gemüse im Olivenöl, in der Reihenfolge wie es vorbereitet wurde, leicht anbraten..
- Knoblauch, Zwiebeln und Schinkenspeck hinzufügen..
- Die Gemüsebrühe angießen..
- Passierte Tomaten, Tomatenmark, frischen Thymian und Lorbeerblätter hinzufügen..
- Das Gemüse in der Flüssigkeit köcheln lassen..
- Kurz bevor das Gemüse gar ist die Pasta hinzufügen..
- Die Sommer-Minestrone mit Salz und Pfeffer abschmecken..
- Basilikum und Parmesan hinzufügen..
Today's Summer Minestrone Soup recipe is fresh, bright and hearty. Summer Vegetable Minestrone Soup. featured in Vegetarian Meals For The Day. Recipe for Summer Minestrone: When tomatoes are shining forth in the garden, so, too, is a host of other good vegetables. Here's a minestrone recipe that features these and other summer crops. This summer vegetable minestrone is dead easy.
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